Page 23508 – Vesti online (2024)

  • SCENA
  • ESTRADA

Page 23508 – Vesti online (1)

Severina se intezivno priprema za koncertl u beogradskoj Areni 17. novembra. O tome svedoče i ove golišave fotke na kojima Severina otkriva samo deo onoga što očekuje njene fanove na koncertu.

Pre nekoliko meseci Seve je na Sardiniji snimila fotografije za srpsko izdanje časopisa Maxim. Odevena u pripijenu belu majicu, Seve je pozirala poput prave seksi bombe.

U hrvatskim medijima se spekuliše da je TV Pink je odbio da reklamira Severinu nakon što je njen menadžer, Tomica Petrović, navodno tražio poveću sumu novca od spomenute televizije.

Ne obazirući se na takve navode, Petrović je samo kratko prokomentarisao da niko iz tima za organizaciju koncerta nije tražio nikakav novac od Pinka, ali odgovor na pitanje zašto je prekinuta saradnja sa televizijom koja je trebalo da bude ekskluzivni medijski pokrovitelj, nije dao, prenosi hrvatski portal Index.

  • SPORT
  • FUDBAL

Page 23508 – Vesti online (2)

Priznanje "sportksa legenda" najviše je koje dodeljuje Udruženje novinara Nemačke, a dobijaju ga sportisti koji u sebi objedinjuju vrhunski profesionalizam i angažovano društveno delovanje.

Kan će uglednu nagradu dobiti na proslavi Udruženja 7. novembra u Frankfurtu.
Priznanje "Sportska legenda" do sada su dobili samo nekadašnji teniski as Boris Beker i selektor rukometne reprezentacije Nemačke Hajner Brand.

Legendarni golman se, nakon što je završio profesionalnu karijeru, posvetio humanitarnom radu i trenutno radi na programima koji motivišu omladinu da se bavi sportom.

Page 23508 – Vesti online (3)

Tereza van Bel (58) već godinama živi kao beskućnik sa hendikepiranim sinom. Proglašenje za mis beskućnica Belgije donelo joj je dom, upravo ono što joj je najpotrebnije. Stanarina je plaćena za godinu dana i obezbeđena joj je pomoć za nalaženje stalnog posla.

Ostale žene koje su ušle u uži izbor za mis dobile su pomoć u potrazi za stalnim radnim mestom.

Neobično takmičenje izazvalo je veliko iznenađenje i različite reakcije. Za neke s radi o pravom voajerizmu, ali organizatori tvrde da je njihova namera bila podizanje svesti javnosti o sudbini beskućnika, preneli su belgijski mediji.

  • VESTI
  • SVET

Page 23508 – Vesti online (4) Predsednik Jermenije Serž Sarksjan potvrdio je da će prisustvovati kvalifikacionoj utakmici za SP 2010. godine u Južžnoj Africi koja se igra u u sredu u Turskoj, samo nekoliko dana pošto su Ankara i Jerevan potpisali sporazum o okončanju stogodišnjeg neprijateljstva.

Erdogan je izrazio uverenje da njegova zemlja i stanovnici Burse neće pokleknuti pred onima koji hoće da iskoriste fudbal za ostvarivanje političkih ciljeva.
Turski mediji objavili su da će vlasti preduzeti stroge mere bezbednosti, kako bi se izbegle eventualne provokacije za vreme utakmice.

"Jermenski predsednik i jermenska reprezentacija će upoznati tursku gostoljubivost", izjavio je Erdogan uoči utakmice u Bursi.

Do tenzija u odnosima dve zemlje došlo je zbog toga što Jermeni masovni pokolj, koji su Turci Osmanlije izvršili nad pripadnicima njihovog naroda za vreme Prvog svetskog rata, smatraju genocidom, dok Turska odbacuje ovaj pojam.

Agencija Rojters navodi da zvaničnici obe zemlje očekuju da će utakmica doprineti procesu normalizovanja međusobnih odnosa.

  • SPORT
  • OSTALI SPORTOVI

Međunarodna federacija streljačkih sportova (ISSF) je morala da posluša MOK i tako će se u 2010. olimpijske vize za London 2012. vaditi samo na jubilarnom 50. šampionatu sveta (sva oružja i discipline) čiji će domaćin od 29. jula do 11.avgusta iduće godine biti Minhen.

Indijci su smatrali da neće imati dovoljno zainteresovanih za ovo takmičenje, kada se ne vade olimpijske vize.

Organizaciju ovog svetskog kupa, prvog u narednoj godini, preuzeo je Sidnej na svom olimpijskom strelištu. Ovaj grad je bio domaćin Svetskog kupa i 2007.

Drugi svetski kup u 2010. održaće se u Pekingu od 15. do 25. aprila, treći u Fort Beningu (SAD) od 22. do 31. maja i poslednji, četvrti, u Beogradu od 23. do 30. juna.

Prema još nezvaničnim informacijama, olimpijske norme ostvarivaće se na Svetskim kupovima u 2011. i to po dve u discplini, kao i na "velikom" Šampionatu Evrope (vazdušno i MK oružje, glineni golubovi, trčeći vepar i veliki kalibar na 300 metara) čiji će domaćin biti Beograd.

  • VESTI
  • ZANIMLJIVOSTI

Page 23508 – Vesti online (5) "Pravo je čudo što je prošao samo sa lakšim povredama, jer se takvi slučajevi najčešće završavaju tragično", kazao je predstavnik policije.

Neoprezni mladić, dvadesetdvogodišnji student novinarstva, izbačen je iz voza na polasku iz Lauenbruka zato što nije imao kartu. Iz prskosa prema kondukterima, mladić je spustio pantalone, ali je njima ostao prikačen za vrata vagona. Voz ga je vukao sve dok jedan od putnika, koji ga je primetio, nije povukao ručicu za kočenje u slučaju opasnosti.

Budući novinar je uspeo da sve vreme drži noge podalje od točkova voza, tako da je zadobio samo nekoliko ogrebotina i masnica. Linija Bremen-Hamburg, na kojoj se incident dogodio, bila je zatvorena čitav sat, što je dovelo do kašnjenja 23 voza.

Mladić će morati da odgovara za izazivanje opasnosti u javnom prevozu, uvrede železničkom osoblju, a možda će čak morati da nadoknati i štetu za kašnjenje koje je izazvao.

  • VESTI
  • ZANIMLJIVOSTI

Tereza van Bel (58) već godinama živi kao beskućnik sa hendikepiranim sinom. Proglašenje za mis beskućnica Belgije donelo joj je najpotrebniju nagradu, krov nad glavom. Pored stanarine plaćene za godinu dana, obezbeđena joj je i pomoć za nalaženje stalnog posla.

Pomoć u potrazi za stalnim radnim mestom dobilo je i preostalih devet žena koje su ušle u uži izbor za mis.

Neobično takmičenje izazvalo je veliko iznenađenje i različite reakcije. Dok je za neke reč o pravom voajerizmu, organizatori tvrde da je njihova namera bila podizanje svesti javnosti o sudbini beskućnika, preneli su belgijski mediji.

  • VESTI
  • SVET

Page 23508 – Vesti online (6) U Nemačkoj su u utorak ujutru najmanje dve osobe lakše povređene u lančanom sudaru 23 automobila, na auto-putu A20 u severozapadnom delu istočno-nemačke pokrajine Meklenburg-Prednja Pomeranija, u blizini Vizmara. Deo autoputa prema Libeku je zbog snežnih naleta zatvoren.

U Italiji je u ponedeljak u snažnoj oluji poginulo četvoro ljudi, a jedna osoba je nestala. U Rimu je vetar koji duva brzinom 90 kilometara na sat počupao drveće, a snažni udari zabeleženi su i u Terniju, gde je jedna osoba poginula. Jak vetar usporio je saobraćaj i u obližnjem gradu Peruđi, prenela je jutros agencija Ansa.

  • VESTI
  • ZANIMLJIVOSTI

Page 23508 – Vesti online (7)

Skijaš je svoju neverovatnu avanturu i dramatično spašavanje snimio kamerom koja je bila zakačena za njegovu kacigu.

Ispod snega je bio zarobljen četiri minute i 28 sekundi, dok ga spasioci nisu izvukli iz snega i prebacili na sigurno.

  • VESTI
  • SRBIJA

Page 23508 – Vesti online (8) Prema njegovim rečima, pacijentkinja je i dalje priključena na aparate za disanje, a zdravstveno stanje je pogoršano zbog, kako je rekao, komplikacija sa disajnim organima.

Pacijentkinja iz Kraljeva prva je sa težim oblikom novog gripa i na bolničkom lečenju je od 5. oktobra.

1...23,50723,50823,509...23,525Page 23,508 of 23,525

Page 23508 – Vesti online (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jeremiah Abshire

Last Updated:

Views: 5358

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jeremiah Abshire

Birthday: 1993-09-14

Address: Apt. 425 92748 Jannie Centers, Port Nikitaville, VT 82110

Phone: +8096210939894

Job: Lead Healthcare Manager

Hobby: Watching movies, Watching movies, Knapping, LARPing, Coffee roasting, Lacemaking, Gaming

Introduction: My name is Jeremiah Abshire, I am a outstanding, kind, clever, hilarious, curious, hilarious, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.