Alle matches compleet voor nieuw ‘Blind getrouwd’-seizoen: de geheime huwelijken volgen al in juni » Krantenkoppen België (2024)

Table of Contents
Burchtmuur glijdt naar beneden door hevige regen in Zuid-Duitsland Politicoloog Bram Wauters: ‘Voor het eerst weegt de etnische stem echt door’ LIVEBLOG SPANJE-NOORD-IERLAND . Ballard zet Noord-Ieren op verrassende voorsprong na twee minuten Nederlander wandelt bouwwerf voorbij en sterft door vallend voorwerp: “Hamer naar beneden gevallen” Voor het eerst herbruikbare bekers op Tieltse feesten Modi moet zowel rechts als links tegemoetkomen Jeugdatelier Kuurne stelt moderne kunst van leerlingen tentoon Christoff brengt, samen met Lucca Van Damme, het nummer ‘Terug Bij Mij’ uit: “Voor beiden is het een uitdagende opdracht” Uitbater van buurtwinkel in Vilvoorde bedreigd met mes door 3 gemaskerde mannen TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Oekraïne wil dat bondgenoten militaire instructeurs sturen Restauratiepremie voor voormalig houten vissersvaartuig N.116 Nostalgie in Koksijde Gentherapie laat dove kinderen horen ANALYSE. Waarom de Russen hun veroveringsmomentum kwijt zijn: “Het initiatief ligt niet bij hen” ‘Voor de Vlaamse socialisten is dit even slikken’: Bart Eeckhout analyseert de oppositieplannen van PS Vanaf juli moeten meeste wagens maar om de twee jaar naar de keuring Broer en zus tegelijk op tv in realityprogramma, maar op verschillende zenders: “Met die blauwe ogen lijken ze wel twee druppels water” TIEN OM TE ZIEN. Arda Güler, wonderkind dat in Madrid een nieuwe Galactico wil worden Vliegtuig komt zwaar beschadigd uit hagelstorm Vlaamse onafhankelijkheid niet langer een must voor Bart De Wever (N-VA) als confederalisme goed werkt Duizenden mensen op illegale raveparty in Zuid-Frankrijk Wordt Rousseau (Vooruit) vervolgd of niet? Parket wil dat rechtstreekse dagvaarding van Roma-vzw voor racistische uitspraken onontvankelijk verklaard wordt Nafi Thiam Europees kampioen op de zevenkamp, Noor Vidts haalt brons binnen 16 CEO’s verklappen hun stem Vijf meter lange python slokt vrouw op in Indonesië

Burchtmuur glijdt naar beneden door hevige regen in Zuid-Duitsland

Door de hevige regen van de afgelopen dagen is een deel van burcht Falkenstein naar beneden gegleden. Vijftig inwoners van Flintsbach in Beieren werden geëvacueerd. “Een deel van de muur is verdwenen”, klinkt het bij het lokale bestuur.

Lees meer »

De Standaard

Politicoloog Bram Wauters: ‘Voor het eerst weegt de etnische stem echt door’

17:36 Zowel Team Fouad Ahidar in Brussel als de PVDA in Antwerpen stuntte met een tweede plaats. Beide partijen slaagden erin de anderstalige kiezer met buitenlandse roots aan zich te binden. ‘Vooral Ahidar…

Lees meer »

De Tijd

LIVEBLOG SPANJE-NOORD-IERLAND . Ballard zet Noord-Ieren op verrassende voorsprong na twee minuten

Spanje speelt vanavond een oefenmatch tegen Noord-Ierland. Voorin rekenen de troepen van De La Fuente op de 16-jarige Yamal. Kunnen de Spanjaarden hun favorietenrol waar maken?Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog.

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

Nederlander wandelt bouwwerf voorbij en sterft door vallend voorwerp: “Hamer naar beneden gevallen”

In de Nederlandse gemeente Noordwijk is donderdag een man overleden nadat van grote hoogte een voorwerp op zijn hoofd was gevallen. Dat meldt de politie na berichtgeving door ‘het Leidsch Dagblad’. Nederlandse media schrijven dat het om een hamer zou gaan.

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

Voor het eerst herbruikbare bekers op Tieltse feesten

Op 5, 6 en 7 juli wordt voor het eerst met herbruikbare bekers gewerkt op de Tieltse Europafeesten. Er wordt een waarborg van 1 euro per beker gerekend en er komen vijf inzamelpunten voor bekers.
The post Voor het eerst herbruikbare bekers op Tieltse feesten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Krant van West-Vlaanderen

Jeugdatelier Kuurne stelt moderne kunst van leerlingen tentoon

Op vrijdag 7 juni van 14:00 tot 18:00 uur, zaterdag 8 en zondag 9 juni van 10:00 tot 18:00 uur stelt het Koninklijk Jeugdatelier van Kuurne de werken van hun leerlingen tentoon in Hoeve Vandewalle.
The post Jeugdatelier Kuurne stelt moderne kunst van leerlingen tentoon appeared first on KW.be.

Lees meer »

Krant van West-Vlaanderen

Christoff brengt, samen met Lucca Van Damme, het nummer ‘Terug Bij Mij’ uit: “Voor beiden is het een uitdagende opdracht”

Op vrijdag 7 juni komt ‘Terug Bij Mij’ uit, een lied van Christoff dat in een nieuw jasje werd gestopt door de vijftienjarige DJ Lucca, zoon van sterrenchef Roger Van Damme. Lucca is verbonden aan de Tomorrowland Academy. Hij droomt van een internationale carrière. Voor Christoff is deze nieuwe single terug een spannend moment, want hij verlegde zijn grenzen door

Lees meer »

Krant van West-Vlaanderen

Uitbater van buurtwinkel in Vilvoorde bedreigd met mes door 3 gemaskerde mannen

In ‘De Houtemse Boekhandel’ in Vilvoorde hebben 3 gemaskerde mannen een overval gepleegd. Ze bedreigden de uitbater met een mes tegen zijn keel. De daders namen uiteindelijk 600 euro mee uit de kassa. Op dit moment zijn ze spoorloos verdwenen.

Lees meer »

VRT NWS

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Oekraïne wil dat bondgenoten militaire instructeurs sturen

De Russische president Poetin heeft in een gesprek met internationale media de vrees voor een Russische aanval op NAVO-grondgebied afgedaan als “onzin”. “Jullie hebben verzonnen dat Rusland de NAVO wil aanvallen. Zijn jullie helemaal gek geworden?”, luidde het. Poetin benadrukte in het gesprek onder meer nog dat Rusland kernwapens alleen zou gebruiken ter verdediging. “Als iemands handelingen onze soevereiniteit bedreigen,

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

Restauratiepremie voor voormalig houten vissersvaartuig N.116 Nostalgie in Koksijde

De N.116 Nostalgie, de oudste overgebleven nog varende houten vissersboot die in 1961 in Zeebrugge werd gebouwd op de werf Leon Degraeve, krijgt een nieuwe toekomst als ‘recreatief musemschip’. Voor de restauratie van de voormalige houten garnalenvissersboot heeft Matthias Diependaele, Vlaams minister van Onroerend Erfgoed, een premie veil van 1.177.063,80 euro.
The post Restauratiepremie voor voormalig houten vissersvaartuig N.116

Lees meer »

Krant van West-Vlaanderen

Gentherapie laat dove kinderen horen

17:11 Chinese wetenschappers zijn erin geslaagd vijf kinderen met een aangeboren doofheid weer te laten horen. Na gentherapie konden de kinderen voor het eerst in hun leven geluiden lokaliseren, woorden her…

Lees meer »

De Tijd

ANALYSE. Waarom de Russen hun veroveringsmomentum kwijt zijn: “Het initiatief ligt niet bij hen”

Het Russische offensief in de Oekraïense regio Charkiv lijkt stil te vallen. Nu de Oekraïense troepen sinds vrijdag ook doelwitten in Rusland mogen bestoken, lijkt de oorlog een bijzondere wending te nemen. Oorlogsdeskundige en kolonel Roger Housen analyseert: “De Russen zullen de komende maanden een versnelling hoger schakelen, de Oekraïense troepen zullen verschillende bordjes tegelijk moeten ophouden.”

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

‘Voor de Vlaamse socialisten is dit even slikken’: Bart Eeckhout analyseert de oppositieplannen van PS

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Lees meer »

De Morgen

Vanaf juli moeten meeste wagens maar om de twee jaar naar de keuring

Vanaf 1 juli zullen de meeste personenwagens maar om de twee jaar naar de autokeuring moeten gaan. Daarnaast zullen personenwagens, lichte vracht- en aanhangwagens ook gekeurd kunnen worden buiten een erkend keuringscentrum. De Vlaamse regering heeft daarvoor definitief het licht op groen gezet.

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

Broer en zus tegelijk op tv in realityprogramma, maar op verschillende zenders: “Met die blauwe ogen lijken ze wel twee druppels water”

Kijkend Vlaanderen zag donderdagavond hoe Lore (32) en haar zoontje Armand teleurgesteld werden in ‘Blind gekocht’. Ze kregen te horen dat hun nieuwe thuis nog niet klaar was. De emoties zorgden voor veel medeleven, maar daarnaast viel er bij de oplettende kijkers nog iets anders op: Lore had voor sommigen een bekend gezicht en daarin hadden ze ook gelijk. Haar

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

TIEN OM TE ZIEN. Arda Güler, wonderkind dat in Madrid een nieuwe Galactico wil worden

Hij is de Turkse hoop in bange dagen. Arda Güler, amper 19, torst een loodzware last op zijn jonge schouders. Kan het wonderkind van Real Madrid Turkije eindelijk opnieuw op de kaart zetten tijdens een groot toernooi?

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

Vliegtuig komt zwaar beschadigd uit hagelstorm

Een hagelstorm heeft een vliegtuig van de Oostenrijkse luchtvaartmaatschappij Austrian Airlines zwaar beschadigd tijdens een vlucht. Toch kon het toestel nog veilig landen in Wenen.

Lees meer »

De Standaard

Vlaamse onafhankelijkheid niet langer een must voor Bart De Wever (N-VA) als confederalisme goed werkt

Als het confederalisme goed functioneert, hoeft een onafhankelijk Vlaanderen niet langer voor Bart De Wever. Hiermee lijkt de N-VA-voorzitter terug te komen op artikel 1 van de statuten van zijn partij, dat stelt dat de partij streeft naar een onafhankelijke republiek Vlaanderen, lidstaat van een democratische Europese Unie. Hij raadt ook lokale N-VA-mandatarissen aan om samenwerking met Vlaams Belang zoveel

Lees meer »

VRT NWS

Duizenden mensen op illegale raveparty in Zuid-Frankrijk

Duizenden mensen zijn sinds zaterdagavond aanwezig op een illegale ravepartij bij een windmolenpark in het zuiden van Frankrijk. De prefectuur van het departement Lozère heeft gewaarschuwd voor onweders die het evenement zondag zouden kunnen treffen en roept mensen op om niet naar het terrein te komen.

Lees meer »

Gazet van Antwerpen

Wordt Rousseau (Vooruit) vervolgd of niet? Parket wil dat rechtstreekse dagvaarding van Roma-vzw voor racistische uitspraken onontvankelijk verklaard wordt

De rechtstreekse dagvaarding van Conner Rousseau (Vooruit) door de Roma-vzw Kham moet onontvankelijk verklaard worden. Dat vinden het parket en de advocaat van Rousseau. De zaak draait rond de racistische uitspraken die Rousseau in september deed in een café in Sint-Niklaas.

Lees meer »

VRT NWS

Nafi Thiam Europees kampioen op de zevenkamp, Noor Vidts haalt brons binnen

Nafi Thiam is voor de derde opeenvolgende keer Europees kampioen geworden op de zevenkamp. Geen enkele zevenkampster deed ooit beter. Noor Vidts werd derde.

Lees meer »

De Standaard

16 CEO’s verklappen hun stem

19:53 De Tijd vroeg aan 16 ondernemers voor wie ze zondag gaan stemmen en wat ze verwachten van de regeringsonderhandelingen.

Lees meer »

De Tijd

Vijf meter lange python slokt vrouw op in Indonesië

Een vrouw is in centraal Indonesië dood aangetroffen in de buik van een python. De vijf meter lange wurgslang had haar in haar geheel opgeslokt, stelde een lokale ambtenaar.

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

Alle matches compleet voor nieuw ‘Blind getrouwd’-seizoen: de geheime huwelijken volgen al in juni » Krantenkoppen België (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nicola Considine CPA

Last Updated:

Views: 6177

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicola Considine CPA

Birthday: 1993-02-26

Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

Phone: +2681424145499

Job: Government Technician

Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.